T: +31-(0)182-546055 - E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Praktijk voor remedial teaching, training en begeleiding

Home

Welkom op de site van ERTEE praktijk voor remedial teaching

ERTEE is een praktijk voor remedial teaching, training en begeleiding

Sinds 2000 begeleiden wij kinderen en adolescenten met leer-, ontwikkelings- en gedragsproblemen.

ERTEE kun je beschouwen als een funderingsbedrijf, maar dan op onderwijsgebied.
Bij een funderingsbedrijf wordt na het vaststellen van het probleem de fundering gerepareerd, versterkt of wordt er een nieuwe fundering gemaakt.

 

Wij doen dit ook, maar dan op onderwijs gebied. Men spreekt dan over remedial teaching (wanneer ontbrekende kennis niet is
aangeboden), re-teaching (het nogmaals aanbieden van kennis) of pre-teaching (het voor een les alvast uitleg geven over de lesstof)
Deze verschillende vormen van begeleiding vinden vaak samen plaats met het trainen van cognitieve en executieve functies. Dit zijn denkvaardigheden die nodig zijn bij het dagelijks functioneren, waaronder het functioneren op school. Vaak blijkt namelijk dat deze vaardigheden bij onze cliënten minder goed ontwikkeld zijn. Door deze combineerde aanpak geldt : 1 + 1 = 3


Meer informatie over wat wij doen, vindt u op de verschillende pagina’s.
Wilt u nu of na het doorlezen van de verschillende pagina’s meer informatie, of wilt u een vrijblijvende afspraak inplannen, dan kunt u contact met ons opnemen via de mail op info@ertee.net, via telefoonnummer 0182-546055 of via het contactformulier.

Contact

Bezoekadres (alleen op afspraak):

Graaf van Bloisstraat 98

2805 RM  Gouda

T: +31-(0)182-546055 - E: info@ertee.net

Bij elke vorm van begeleiding is het belangrijk dat het klikt.

Belt u daarom gerust voor meer informatie of om een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek te maken.

Ertee isdeskundig!persoonlijk!uniek!betrokken!betrouwbaar!betrokken!discreet!kleinschalig!

Neem contact met ons op